• Pret

Fiecare dintre noi avem mici placeri care ne fac sa ne simtim mai bine sau ne fac sa ne relaxam. Mai mult decat atat, fiecare dintre noi isi doreste un loc in care poate sa se detaseze de toate problemele si sa se poata calma citind o carte sau facand ceva care ne place. Indiferent de camera in care ne petrecem cel mai mult timp, trebuie sa avem in vedere faptul ca nu putem sa stam mereu doar in canapea sau pe scaun. De aceea, va propunem sa incercati balansoare. Acestea sunt perfecte pentru orice, de la cel mai mic la cel mai mare si aduc multa bucurie. 

Fotolii balansoare pentru orice membru din familie

Deseori vedem in filme sau seriale, bunicii care stau pe prispa sau in sufragerie, intr-un balansoar de camera. De aceea, majoritatea dintre noi asociem acest obiect cu dragii nostri parinti sau bunici. Peisajul prezentat este unul de poveste, care ne aduce multa bucurie si emotie. Daca inca va ganditi ce cadou puteti sa le faceti celor in varsta din familie, este timpul sa le achizitonati un balansoar de camera. 

O alta situatie in care fotolii balansoare va pot salva este atunci cand aveti un nou-nascut. De cand se naste cel mic, tindem sa il tinem in brate non-stop. Doar in bratele parintilor, acesta gaseste confort si alinare. Daca nu stiti cum sa-l adormiti mai repede pe cel mic, atunci alegeti balansoare de interior. Astfel va veti relaxa atat voi, cat si bebelusul. Balansoare de interior nu sunt doar o piesa unica ce completeaza living-ul sau camera copilului, ci va pot ajuta si la relaxare. 

Balansoare de interior din materiale calitative

La HobbyMobila va punem la dispozitie cele mai frumoase balansoare de interior, din materiale calitative:

  • Balansoare de interior cu cadru din metal si tapiterie de catifea
  • Balansoare de interior din lemn
  • Balansoare de interior cu cadru din lemn si tapiterie din poliester

Achizitionati acum balansoar de camera mult dorit!