• Material
  • Pret

Cine nu iubeste sa se relaxazeze intr-o baie cu spuma si sa bea un pahar de vin dupa o zi obositoare? Cu siguranta, toti iubim acest moment si ne bucuram de fiecare moment. Pentru ca baia sa devina oaza noastra de liniste si locul nostru de relaxare, trebuie sa avem grija cum o amenajam. Deseori, tindem sa credem ca anumite piese de mobilier baie nu sunt absolute necesare sau dimpotriva, sa ne luam foarte multe si sa aglomeram spatiul. De aceea, specialistii vostri in mobila baie va stau la dispozitie cu o gama larga de produse astfel incat amenajarea baii sa fie o activitate placuta si usoara. 

Piese de mobila baie moderna

Pe langa chiuveta, cada sau cabina de dus si alte lucruri strict necesare, trebuie sa avem in vedere faptul ca mobila de baie face diferenta. Ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-o baie? Un mobilier baie modern. Dupa ce ati cumparat pisele fara de care baia ar fi nefunctionala, cautati mobila baie in nuantele pe care le doriti. Prima data, alegeti o masca de chiuveta potrivita. Ganditi-va ce fel de design doriti sa abordati (minimalist, extravagant sau rustic) si masurati chiuveta. La HobbyMobila.ro puteti gasi masca de chiuveta cu sertare sau fara, in orice stil, in functie de dorintele voastre. O alta piesa de mobilier baie importanta este comoda. In baie tindem sa tinem atat produsele de ingrijire personala, de curatenie si machiajele, in cazul femeilor. De aceea, este necesar sa avem un spatiu dedicat pentru fiecare dintre aceste lucruri pentru a ne organiza. Un alt element care nu ar trebui sa lipseasca este oglinda. Gasesti o varietate de oglinzi cu diferite forme sau modele. Alege-o pe cea care iti place. Deseori, tindem sa lasam hainele murdare in baie fara a avea un loc special amenajat. La noi gasesti cosuri de rufe din materiale calitative si la un pret accesibil. 

Mobila baie moderna din materiale de calitate

Piesele noastre de mobila baie moderna sunt facute din materiale de cea mai buna calitate pentru a rezista la umiditate si caldura. In gama noastra de produse, vei putea opta pentru:

  • Mobila baie din PAL
  • Mobila baie din lemn masiv
  • Mobila baie din MDF

Inca nu esti sigur daca HobbyMobila este alegerea perfecta pentru mobila baie moderna? Cauta gama noastra de produse si convinge-te singur. Cu siguranta, nu vei regreta alegerea facuta.