• Pret

Alege suporturi pentru haine practice, calitative si usor de montat

Cu totii stim ca niciodata nu este suficient spatiu in propria garderoba si in majoritatea cazurilor suntem nevoiti sa il suplimentam cu stative pentru haine cat mai practice. Astfel de suporturi de haine ne pot fi de un real ajutor in momentul in care le vom utiliza pentru a scoate din dulapuri hainele care nu mai sunt de actualitate in unul dintre sezoane, mai ales pe cele din sezonul rece, foarte voluminoase.

Dimensiunile si modelele perfecte pentru suporturile de haine

Simple sau duble, clasice sau cu modele mai speciale, in momentul in care alegeti un astfel de suport trebuie sa tineti cont de spatiul pe care il aveti la dispozitie pentru depozitarea si pozitionarea acestuia. 

De asemenea, avand in vedere faptul ca partea cromatica mereu conteaza poti alege din cadrul catalogului nostru un stativ haine potrivit pentru designul tau interior: alb negru sau cu cadre din otel. 

Pentru noi calitatea primeaza, astfel in cadrul specificatiilor veti observa faptul ca suporturile sunt realizate din materiale de calitate superioare si puteti vizualiza si dimensiunile acestora.

Manechin haine, special pentru produsele afacerii tale

Pe langa suporturile obisnuite de depozitare a hainelor, in cadrul ofertei noastre avem si manechine deosebite de haine de calitate ridicata.

In functie de bugetul disponibil, pe https://hobbymobila.ro puteti opta pentru:

  • manechin pentru haine din catifea cu suport de plastic
  • manechine pentru haine din catifea cu suport de lemn
  • manechine din textil cu suport de lemn
  • manechine din metal cu design special 

Cu siguranta acestea sunt potrivite pentru creatorii de moda, croitori, studenti la design vestimentar sau pentru magazinele de imbracaminte. De asemenea, pot folosi un astfel de manechin si iubitorii de design vestimentar in general, care adora sa isi alcatuiasca tinute si doresc sa evite probele interminabile.

Manechinele sunt ajustabile in functie de dimensiunile dorite pentru a le putea adapta oricarui spatiu in care aveti nevoie de ele.

Astfel, suntem siguri ca in cadrul https://hobbymobila.ro veti gasi suporturile si manechinele ideale nevoilor dumneavoastra.