Produsele comandate de pe site-ul www.hobbymobila.ro se pot plati catre curier prin ramburs, reprezentantilor firmei in cazul ridicării direct din depozitul hobbymobila.ro de către client, online prin card bancar sau card de credit. În oferta de produse Hobbymobila.ro există și produse voluminoase care necesită livrarea în condiții speciale de manipulare, exclusiv prin flota de transport Hobbymobila.ro sau partenerii agreați. Din acest motiv se poate solicita de către vânzător plata in avans (prin transfer bancar/ ordin de plata sau cu cardul online) pentru anumite produse.
Livrarea se va face prin intermediul unei firme de curierarat rapid, agreata de administratorii site-ului (partenerii hobbymobila.ro sunt DPDGLS, FAN Courier, Transilvania Post, Dragon Star). Livrarea se face intr-un interval aproximativ 7 - 10 zile lucrătoare cu exceptia produselor care au livrare in 48 ore lucratoare. Livrarea comenzilor depinde in cea mai mare masura de volumul comenzilor dar și de firmele de curierat.
Hobbymobila.ro nu isi asuma raspunderea pentru comenzile ce nu se pot livra din vina exclusiva a curierului sau a clientului.
Comenzile din Jud. Sibiu pot fi livrate si de partenerii sau reprezentantii site-ului. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a cere confirmarea comenzilor prin contactarea clientilor, inainte de efectuarea livrarii. Daca clientii nu pot fi contactati telefonic sau prin mail pentru confirmarea comenzii aceasta se poate anula.
Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzi ce depășesc suma de 300 lei. Livrarea comenzilor cu o valoare de sub 300 lei va avea un cost de 29 lei. 
Te rugam sa completezi corect adresa, codul postal si număr de telefon.
Curierul, va incerca, contractual, livrare coletului de doua ori. Daca din diverse motive, coletul nu poate fi livrat de catre curier, comanda este considerata anulata, iar costul de transport (dus) este suportat de expeditor. Costul pentru transportul returului este suportat de client.
ATENȚIE: Nu exista posibilitatea de a verifica produsele înainte!
In cazul in care clientul a optat pt ridicarea produsului din magazin, produsele se pot ridica si de la sediul depozitului hobbymobila.ro, Str Stefan cel Mare nr 195 Sibiu. Termen de ridicare: 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Clientul este informat telefonic sau prin e-mail de echipa hobbymobila.ro de indata ce produsul este disponibil de ridicare.
Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare al produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17:00 vor fi procesate incepand cu saptamana urmatoare, Luni dimineata.
Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de Luni pana Vineri. Inainte sa primiti coletul veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.