• Pret

Cand sa-ti cumperi un pat pliant?

In cazul in care ti-ai achizitionat de curand o garsoniera sau doresti sa amenajezi o camera speciala pentru oaspeti, atunci trebuie sa iei in considerare si cumpararea unui pat pliant. Pat pliant cu saltea este o optiune buna si in cazul in care ai un oaspete neasteptat sau in cazul in care nu ai suficient spatiu pentru a pune un pat traditional. 

Motive pentru care sa paturi pliante sunt un must have

Daca pana acum credeai ca doar patul traditional este confortabil, te asiguram ca paturi pliabile cu saltea de la HobbyMobila.ro vor fi preferatele tale. De ce?


  1. Paturi pliante ieftine: pretul unui pat pliant este destul de accesibil astfel incat bugetul nu ar trebui sa fie o problema. Mai mult decat atat, pat pliant pret variaza, in functie de caracteristicile si materialele din care acesta este confectionat. 
  2. Paturi pliante cu saltea: aceste tipuri de paturi pliabile sunt foarte confortabile, iar salteaua este special conceputa pentru a asigura un somn de calitate si o relaxare continua. 
  3. Pat pliant 1 persoana, gata de folosire: atunci cand ai un vizitator neasteptat si nu ai un loc special amenajat, aceste paturi pliabile te vor salva dintr-o situatie jenanta. Tot ce trebuie sa faci este sa il montezi in camera respectiva si este gata. 
  4. Paturi pliante cu saltea pentru drumetii: in cazul in care sacul de dormit nu ti se pare o varianta buna, atunci pat pliant este solutia potrivita. Usor de depozitat si de transportat, acesta iti va oferi confortul de care ai nevoie intr-o drumetie alaturi de familie. 

Tipuri de paturi pliabile

Desigur, pat pliant iti aduce mai multe beneficii de cat ai fi crezut. Printre acestea regasim si faptul ca il poti folosi si pe terasa, vara, pentru a te relaxa, il poti transporta oriunde iti doresti, dar mai ales, iti ofera confortul de care ai nevoie. La HobbyMobila.ro gasesti paturi pliante pentru orice situatie si pentru orice nevoie pe care o ai. 

Opteaza pentru pat pliant cu saltea

Toata lumea apreciaza un somn de calitate si de aceea, trebuie sa le oferi vizitatorilor tai o experienta placuta. Iti sugeram sa optezi pentru un pat pliant cu saltea, pentru a reduce costurile si pentru a le asigura acestora o sedere placuta. Pentru ca punem accentul pe calitate, te asiguram ca paturi pliante cu saltea vor fi alegerea potrivita!