In 2006 Hobby Mobila deschidea in Sibiu, in centrul vechi al orasului, primul showroom de mobila, evoluand de la un magazine mic la o afacere in continua crestere si cunoscuta in multe orase din toata tara. Astazi Hobby Mobila te invita sa treci pragul celor 4 showroom-uri: doua in Sibiu, unul in Cluj si unul la Viena. De asemenea ne adresam tuturor clientilor din tara cu oferta noastra online, direct pe site-ul nostru si cu avantajul ca livrarea este gratuita oriunde in tara pentru comenzi mai mari de 300 lei. Portofoliul Hobby Mobila este reprezentat de peste 10000 produse si 50 branduri si este in continua crestere din dorinta de a oferii clientilor nostri noutati si cele mai actuale trenduri. Produsele comercializate ofera o diversitate de stiluri: scandinav, industrial, vintage, glam, clasic, etc.

Toată lumea iubește chilipirurile, dar noi mergem un pas mai departe si ne asiguram ca preturile noastre sunt competitive si calitatea produselor nu este diminuata de acest factor. Filozofia Hobby Mobila este ca atat produsele oferite dar si serviciile noastre sa ofere seriozitate si incredere, dar si confort si design pe gustul clientilor nostrii.

Aprovizionăm stocul nostru cu produse direct de la cele mai bune fabrici și furnizori de pe piața mondială de mobilă si decoratiuni. Datorită relațiilor noastre excepționale cu partenerii noștri, putem asigura un raport pret calitate ideal. Produsele noastre se afla in proportie foarte mare in depozitele din Sibiu si se pot livra in mai putin de 48 ore. Ceea ce facem, facem cu placere si ne iubim munca, ne place să alegem produsele cu multa atentie si sa aducem pe piata din Romania game noi si interesante de produse.

Te invitam sa navighezi pe site-ul nostru si sa ne suni oricând de Luni pana Vineri, între 9:30 și 17:00 pentru orice întrebare sau detalii. Te asteptam cu o gama variata de produse expuse  in showroom-urile noastre din Sibiu, Cluj si Viena. Ne face o deosebita placere să întâlnim și să vorbim direct cu clienții noștri. Cunoștințele noastre despre produse sunt pe masura asteptarilor, entuziasmul nostru pentru ceea ce facem este inedit, astfel sperand sa oferim clientilor nostri întotdeauna sentimentul că prioritatile si dorintele lor sunt foarte importante pentru noi. Ne dorim ca experienta ta sa fie una ireprosabila, din acest motiv punem accent pe serviciul cu clientii oferindu-ti posibilitatea sa ne contactezi direct telefonic sau prin Whatsapp si Facebook Messanger. Alte prioritati pe care le avem in vedere sunt usurinta de a plasa comenzi online, livrarea rapida dar si rezolvarea reclamatilor si a returului intr-un mod simplu si prompt.

Iti dorim o experiență inedita la cumpărături atat in magazinele Hobby Mobila cat si online pe site-ul nostru.