• Dimensiune
  • Material
  • Pret


Alege unul dintre modelele speciale de paturi de dormitor!

HobbyMobila va ofera posibilitatea sa optati pentru unele dintre cele mai practice si avantajoase paturi pentru dormitor. Cu ajutorul acestora puteti realiza atmosfera si ambianta de care aveti nevoie pentru a putea beneficia de o odihna de calitate. 

Dormitorul si elemente potrivite mobilei paturilor

Elementele pentru care optati in cadrul dormitorului va influenteaza pozitiv sau negativ calitatea vietii si starea psihica zilnica. 

In functie de dimensiunile dormitorului dumneavoastra in primul rand este necesar sa stabiliti cum v-ati dori sa arate acesta astfel incat campul dumneavoastra vizual sa se bucure de o atmosfera calda si linistita.

Noi stim cat este de important pentru tine sa te bucuri de un somn linistitor si de timp de calitate in momentele in care alegi sa te retragi in intimitatea dormitorului. 

De aceea am optat in cadrul gamei noastre pentru produse de cea mai inalta calitate fie ca vorbim de paturi mari sau mici, de noptiere sau de comode adiacente acestora. 

Cum alegem patul potrivit pentru dormitorul nostru ?

In  functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie va puteti alege materialul si modelul din care doriti sa fie patul dumneavoastra dintre numeroasele categorii de materiale pe care vi le punem la dispozitie. Fie ca veti opta pentru pal, MDF, lemn masiv sau combinatii de lemn masiv si MDF, aveti suficiente modele pentru fiecare tip in parte. 

Dupa stabilirea materialului, trebuie sa tineti cont de faptul ca elementele de dormitor trebuie sa respecte o cromatica potrivita, altfel pot influenta negativ calitatea somnului. 

Magazinul nostru tine cont de toate necesitatile dumneavoastra, astfel, daca va doriti paturi albe sau deschise la culoare care sa ofere luminozitate camerei, acestea sunt potrivite pentru camerele care nu se bucura de foarte multa lumina naturala. 

In acelasi timp pentru cele care au lumina naturala suficient de bogata puteti sa va bucurati din cadrul ofertelor noastre de combinatiile de gri cu albastru care contribuie si la cresterea nivelului melatoninei (hormonul somnului).

Parcurgand produsele disponibile, in listele noastre veti observa multitudinea si calitatea modelelor pe care vi le punem la dispozitie si alegerea dumneavoastra va deveni mult mai simpla.

Pune pret pe confort, eficienta si rezistenta si alege unul dintre paturile din oferta HobbyMobila.