• Dimensiune
  • Pret

De ce ai nevoie de paturi tapitate?

Un element mai mult decat necesar din orice dormitor, este patul. Mai mult decat atat, daca iti doresti sa abordezi un anumit design al camerei, cea mai buna alegere sunt paturi tapitate. Acestea dau un aer mult mai elegant si rafinat camerei si se transforma dintr-un simplu obiect de mobila, intr-o piesa de design interior de invidiat. Paturi dormitor tapitate sunt ideale pentru cei care isi doresc sa transforme dormitorul in mai mult decat o camera in care sa doarma, ci intr-una in care sa se poata relaxa, lucra sau sa se simta bine. 

3 motive pentru care sa alegi paturi dormitor tapitate

Pe piata exista o multime de modele de paturi, insa niciunul nu se compara cu paturi tapitate. Daca nu stii ce fel de pat sa alegi, iti venim in ajutor cu 3 motive principale pentru care ar trebui sa-ti achizitionezi paturi dormitor tapitate:

Paturi tapitate confortabile

Spre deosebire de un pat traditional, paturi tapitate sunt mult mai confortabile, datorita tapiteriei si modului de executie. Acestea sunt facute astfel incat sa poti citi linistit cartea preferata, fara a te lovi de perete sau fara a avea anumite dureri de gat sau de spate. 

Paturi tapitate moi

Prima data cand iti achizitionezi un pat, simti ca este mult prea tare salteaua sau ca poti simti placile din interior, care o sustin. In cazul paturi dormitor tapitate, acest lucru nu este posibil datorita materialului care imbraca atat tablia patului, cat si marginile. Este perfect pentru momentele in care iti doresti sa te relaxezi. 

Paturi tapitate la comanda

HobbyMobila.ro iti ofera sansa de a alege un pat dormitor tapitat exact pe gustul tau. Putem sa executam paturi tapitate in functie de nevoi si de dorinte, de la schimbarea materialului, pana la culoarea tapiteriei. 

Paturi tapitate sunt la moda

In 2021, paturi dormitor tapitate sunt cele mai bune alegere pentru amenajarea dormitorului. Deoarece acestea arata foarte bine atat din punct de vedere estetic si al design-ului, dar au si multiple beneficii asupra calitatii somnului, paturi tapitate castiga teren in fata paturilor traditionale. 

De ce trebuie sa alegi un pat dormitor tapitat de la HobbyMobila.ro?

La HobbyMobila.ro punem accentul pe calitatea produselor noastre si ne dorim sa va oferim paturi tapitate din materiale reziste, precum MDF.