PLATA RAMBURS

Daca alegi aceasta modalitate, plata produselor comandate prin intermediul site-ul hobbymobila.ro se va face in momentul primirii coletului catre curierul care va preda marfa. ATENTIE: produsele voluminoase sau sensibile nu se pot livra prin curieri deci implicit plata nu poate fi facuta prin ramburs, ci doar cu cardul sau prin transfer bancar.

TRANSFER BANCAR

Aceasta modalitate presupune emiterea de catre firma noastra a unei facturi proforme in baza careia vei achita contravaloarea acesteia in contul firmei noastre. Dupa primirea de catre noi a confirmarii de plata, produsele comandate sunt expediate catre tine.

PLATA PRIN CARD BANCAR

Serviciul de plati online este complet securizat. Compania noastra colaboreaza cu procesatorul de plati NETOPIA. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei NETOPIA. Hobbymobila.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. este o companie inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/12763/2020 si numar de identificare fiscala RO43131360. 

PLATA IN 6 RATE

Această metodă de plată în rate este disponibilă pentru comenzile cu o valoare de minim 1500 Lei efectuate online pe www.hobbymobila.ro . Aceasta optiune este valabila daca detii un card de credit de la Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, BRD Finance sau Alpha Bank. Prin aceasta optiune ai posibilitatea de a achita cumpărăturile în până la 6 rate egale fără dobânda. Aceasta optiune este oferita de platforma NETOPIA Payments.

PLATA IN RATE PRIN TBIPay

Mai multe informatii si simulatorul TBI de rate le gasesti aici: https://tbibank.ro/product/cum...

PLATA PRIN PAYPO

Este valabil pentru comenzi pana in suma de 1000 lei. Cumperi acum și plătești în 30 de zile, fără costuri suplimentare!

Îți oferim o nouă metodă inovativă de plată - PayPo! Prin PayPo, îți poți organiza cumpărăturile astfel încât să ai toate produsele pe care ți le dorești, dar le achiți după ce le-ai aplicat!

Ești la început de drum și ai o mulțime de cheltuieli cu amenajarea spațiului de lucru? Lasă achiziția de produse în grija PayPo! Îți cumperi acum toate produsele de care ai nevoie și le plătești în 30 de zile! Prin PayPo, cumperi produsele tale preferate Hobby Mobila, pur și simplu, mai smart!

Cum funcționează Paypo?

Plata prin PayPo durează doar câteva minute și se poate finaliza în 3 pași ușor de urmat:

    Adaugă produsele în coșul de cumpărături pe Hobby Mobila de maxim 1000 lei și alege să plătești prin PayPo Logo. Site-ul nostru te va redirecționa către PayPo unde trebuie să completezi datele personale solicitate pentru verificarea informațiilor și transmiterea codului SMS.
    PayPo Logo verifică comanda, datele tale și numărul tău de telefon. După verificarea datelor informațiilor și confirmarea codului trimis prin SMS, PayPo plătește produsele tale în câteva minute, iar tu vei primi comanda în câteva zile. În cazul în care este necesar, PayPo poate solicita câteva detalii suplimentare. Stai fără grijă, produsele tale vor fi rezervate până la finalizarea verificărilor!
    Plătești comanda către PayPo Logo. Pentru a achita sumele datorate către PayPo, ai la dispoziție 30 de zile de la achiziția produselor.

Ce se întâmplă în cazul în care nu pot ridica comanda?

În cazul în care nu poți ridica o comandă plătită prin PayPo, de îndată ce curierul ne aduce înapoi coletul tău, anulăm automat suma datorată către PayPo pentru acea comandă.

Cum pot contacta PayPo?

Serviciul Relații cu clienții PayPo este disponibil de luni până vineri între orele 08:00-18:00. În cazul în care ai întrebări sau neclarități, îi poți contacta la telefon: 0312 294 746 sau prin e-mail la info@paypo.ro