PLATA RAMBURS

Daca alegi aceasta modalitate, plata produselor comandate prin intermediul site-ul hobbymobila.ro se va face in momentul primirii coletului catre curierul care va preda marfa. ATENTIE: produsele voluminoase sau sensibile nu se pot livra prin curieri deci implicit plata nu poate fi facuta prin ramburs, ci doar cu cardul sau prin transfer bancar.

TRANSFER BANCAR

Aceasta modalitate presupune emiterea de catre firma noastra a unei facturi proforme in baza careia vei achita contravaloarea acesteia in contul firmei noastre. Dupa primirea de catre noi a confirmarii de plata, produsele comandate sunt expediate catre tine.

PLATA PRIN CARD BANCAR

Serviciul de plati online este complet securizat. Compania noastra colaboreaza cu procesatorul de plati NETOPIA. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei NETOPIA. Hobbymobila.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. este o companie inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/12763/2020 si numar de identificare fiscala RO43131360. 

PLATA IN 6 RATE

Această metodă de plată în rate este disponibilă pentru comenzile cu o valoare de minim 1500 Lei efectuate online pe www.hobbymobila.ro . Aceasta optiune este valabila daca detii un card de credit de la Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, BRD Finance sau Alpha Bank. Prin aceasta optiune ai posibilitatea de a achita cumpărăturile în până la 6 rate egale fără dobânda. Aceasta optiune este oferita de platforma NETOPIA Payments.

PLATA IN RATE PRIN TBIPay

Mai multe informatii si simulatorul TBI de rate le gasesti aici: https://tbibank.ro/lps/data/ho...