• Dimensiune
  • Pret

Paturi pentru copii, vise liniștite pentru cei mici

Camera copilului este locul în care acesta trebuie să se simtă cel mai în siguranță. De aceea, confortul și liniștea sa sunt esențiale. Pentru a te asigura de aceste lucruri, ține cont în decorarea camerei și de alegerea unui pat pentru copii relaxant și reconfortant. Dezvoltarea copilului este strâns legată de odihna acestuia și de calitatea somnului.

De ce este important un pat pentru copii

În pat ne petrecem aproximativ o treime din viață. De la cele mai mici vârste, odihna noastră este importantă pentru creștere și pentru refacerea organismului. De aceea, un pat pt copii trebuie să respecte o serie de cerințe de ergonomie, de stabilitate și de calitate a materialelor. Iată câteva aspecte de care trebuie să ții cont:

  • Calitatea materialelor
  • Lungimea patului în raport cu înălțimea copilului
  • Elemente de siguranță
  • Ce își dorește copilul

Un pat cu adevărat odihnitor ar trebui să fie realizat din materiale de calitate superioară, să fie rezistent, iar designul său să asigure un mediu sigur pentru copil. Colțurile sau marginile contondente ar trebui evitate. Lungimea sa trebuie să fie adaptată vârstei și înălțimii copilului.

Când alegem paturi pentru cei mici, este necesar să fim atenți și la calitatea saltelei. Nu trebuie să fie prea moale, pentru a nu favoriza poziții anormale de somn și deformări ale coloanei. În schimb, o saltea foarte tare va duce la o calitate mai slabă a somnului și la oboseală accentuată.

De unde poți cumpăra paturi de copii de calitate

Dacă vrei să mobilezi camera celui mic, Hobby Mobila este locul în care poți găsi o ofertă variată. Soluțiile oferite sunt într-o gamă largă de prețuri și configurații.

Veți găsi paturi copii tematice, reconfigurabile, combinații de pat și birou pentru utilizarea eficientă a spațiului, dar și paturi etajate pentru familiile cu mai mulți copii. Totul pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici.