• Pret
  • Tip coltar
  • Material tapiterie

Achiziționarea unui colțar este mai mult decât o simplă sesiune de shopping online. Când îți dorești un colțar, trebuie să ai în vedere funcționalitățile acestuia, materialele din care este făcut pentru a nu afecta calitatea somnului și spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Alege ceva unic. Alege colțare moderne.

Într-o definiție din trecut, colțare living sunt alcătuite dintr-un cadru din lemn sau din metal, cu o singură saltea care la pliere, creează atât spătarul, cât și scaunul canapelei. Astăzi, design-urile acestora s-au adaptat pentru a oferi mai mult confort, fie că dorești un colțar pentru a sta cu familia sau pentru dormit.

Dacă fiecare dintre noi am avea casa ideală, ar însemna să avem o cameră de oaspeți cu un pat extra pentru cei care ne vizitează. Acest lucru nu se întâmplă în viața reală și apelăm la colțare living, care sunt extensibile și astfel, ne bucurăm atât de o canapea pentru a sta alături de familie să urmărim un film, cât și de un pat ocazional. 

Cum alegem colțare living?

În primul rând, trebuie să măsurați cât spațiu aveți nevoie la dispoziție pentru colțarul complet extins. Până la urmă, nu doriți să ajungeți în situația în care trebuie să mutați o altă piesă de mobilă pentru a avea loc sau să fiți nevoiți să o returnați. Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este material colțarului. Pentru a te simți confortabil și să te poți bucura de fiecare moment de relaxare, îți oferim colțare cu perne cu spumă memory și tapițerie din material textil sau catifea.

În gama de mobilă colțare, regăsiți și colțare care oferă spațiu de depozitare. Pentru că ne dorim să-ți livrăm colțarul mult dorit, oferim o varietate de culori din care puteți alege și posibilitatea de a alege să adăugați elemente precum: nasturi din material textil sau nasturi tip diamond. 

HobbyMobila.ro este alegerea perfectă când alegi colțare moderne.