Livrare gratuita pentru comenzile peste 300 Lei +40728972181 Luni-Vineri 9.00-18.00 office@hobbymobila.ro

canapele

Filtre produs
Pret
Material

Pentru confort și relaxare, investește într-o canapea extensibilă

Canapeaua este una dintre cele mai practice piese de mobilier dintr-o locuință. Dacă nu trăiești într-o casă foarte mare, în care să ai spațiu destinat fiecărei activități, cel mai probabil îți vei petrece mult timp pe ea. Din acest motiv, aceasta trebuie să fie comodă.
La Hobby Mobila găsești coltare dar și canapele extensibile de calitate superioară. Cu un design unic și plăcut, acestea sunt foarte confortabile.

O canapea de living dă tonul stilului

Living-ul, camera unde îți petreci cea mai mare parte a timpului liber, trebuie să fie în primul practic. Pe lângă televizor, o canapea extensibilă este obligatorie. Nu pierde însă din vedere stilul de amenajare pe care ți-ai propus să îl urmezi, chiar dacă și accesoriile adăugate ulterior vor ajuta la conturarea lui. Prin urmare, important în alegerea pe care o faci este atât forma, cât și culoarea canapelei. Un alt aspect de care este indicat să ții cont este materialul, în special dacă ai copii sau animale de companie. La Hobby Mobila găsești canapele din poliester 100%.
● Catifea
● Lemn
● Metal
● Piele Naturală
● Spumă
Cât despre culori, e bine de știut că ai de unde alege. Majoritatea modelelor de canapele sunt disponibile în mai multe culori, astfel că se vor potrivi la fix stilului tău.

Ține cont de latura practică când alegi canapeaua

Este important să maximizezi potențialul oricărei piese de mobilier, în special dacă ai o locuință mică. Iar acest principiu se aplică și canapelei. O canapea colțar extensibilă îți mărește spațiul de șezut, dar se transformă și în pat, în cazul în care ai musafiri. Prin urmare, în funcție de spațiul de care dispui, poți să organizezi camera astfel încât să îndeplinească mai multe funcții.

De unde cumperi o canapea pentru living pe gustul tău?

Hobby Mobila oferă o gamă variată de canapele pentru toate gusturile. Aici poți găsi canapele simple, dar și colțare extensibile cu un design unic. Dacă ai întrebări despre orice piesă de mobilier, ne poți trimite oricând un mesaj pe pagina de contact. Echipa noastră îți va răspunde în cel mai scurt timp.