O altfel de casa: gaseste inspiratie in stilul industrial

Nici o imagine

Stilul industrial este unul dintre cele mai puternice tendinte de design interior din ultimii ani, bazat pe simplitate si eficienta in amenajare. Printre elementele sale definitorii sunt spatiile deschise, stalpii de sustinere din beton nefinisat, peretii din caramida aparenta, tevile si cablurile la vedere, culorile neutre si elementele decorative din fier forjat.


Vezi mai jos selectia noastra de produse Hobby Mobila care se aliniaza perfect stilului industrial:


1. Masute de cafea cu cadru metalic si insertie de placaj de lemn nefinisat. Poti alege fie o masuta mai mare, care sa se potriveasca in fata canapelei, fie un set de masute modulare, care se pot plasa langa un fotoliu sau in partea laterala a camerei de zi.

▶ https://hobbymobila.ro/set-2-masute-sayo/

▶ https://hobbymobila.ro/masuta-de-cafea-neagra-soho/2. Politele de perete din fier de culoare neagra raspund nevoii de eficientizare a spatiului. Patrate, dreptunghiulare sau circulare, politele ofera suficient loc pentru a aseza pe ele cateva obiecte decorative bine alese.

▶ https://hobbymobila.ro/polita-circle-de-perete-l60-cm/

▶ https://hobbymobila.ro/polita-square-de-perete-l60-cm/3. Scaunele sunt elemente indispensabile in orice casa, dar dincolo de functionalitate putem alege unele care sa se alinieze stilului industrial, cu picioare din metal si tapiterie in culori-accent.

▶ https://hobbymobila.ro/set-2-scaune-cantilever/

▶ https://hobbymobila.ro/set-2-scaune-maro-sabina/4. Cuier tematic pentru un hol personalizat. Un astfel de cuier decorativ, dar mai ales functional, in forma de avion poate aduce un plus estetic major, pe care il obtii rapid.

▶ https://hobbymobila.ro/cuier-avion-cu-ceas-negru-louis-h37cm/

▶ https://hobbymobila.ro/cuier-avion-negru-felix-h21cm/5. Cutiile de depozitare te vor ajuta sa ascunzi si sa organizezi acele lucruri pe care nu le vrei imprastiate in toata casa. in plus, inscriptiile industriale aduc accentul potrivit si le vor face sa para „din poveste”. Le poti aseza pe mobilier, pe rafturi, ori direct pe podea.

▶ https://hobbymobila.ro/set-2-cutii-depozitare-starlet-h32-5-cm/

▶ https://hobbymobila.ro/set-2-cutii-depozitare-starlet-h28-5-cm/

6. Decoratiuni de inspiratie vintage, care dau autenticitate casei tale. Obiecte din metal, precum un model vechi de taxi sau o bicicleta in miniatura vorbesc despre inceputul industrializarii si se vor potrivi la fix in orice casa ce urmeaza acest stil.

▶ https://hobbymobila.ro/deco-taxi-nyc-l32-cm/

▶ https://hobbymobila.ro/deco-bicicleta-maro-l31-cm/

7. Ceasuri de perete sau cu stativ, un must-have al oricarei case. Indiferent pe care le preferi, opteaza pentru unele si cu valoare decorativa, din metal nefinisat.

▶ https://hobbymobila.ro/ceas-cu-stativ-victor-h38-cm/

▶ https://hobbymobila.ro/ceas-luke-gri-l58-cm/

8. Pentru baie, dormitor sau living, o oglinda cu un model actual va desavarsi intotdeauna spatiul. Ai de ales intre unele simple, circulare, atarnate de o sfoara sau prinse direct de perete, ori unele mai elegante, in forme inedite, cu o rama complicata.

▶ https://hobbymobila.ro/oglinda-rope-l56-cm/

▶ https://hobbymobila.ro/oglinda-neagra-spi/

▶ https://hobbymobila.ro/oglinda-cu-polita-l60-cm/

9. Decoratiuni de perete care sa contureze stilul industrial. Ce preferi: un clopot din fier forjat, ori un memo board in forma Pamantului? Orice alegi, asigura-te ca le gasesti locul potrivit, fara a da impresia de spatiu sufocat de prea multe obiecte decorative.

▶ https://hobbymobila.ro/memo-board-world-l60-cm/

▶ https://hobbymobila.ro/clopot-de-perete-h19-cm/

Gaseste si mai multe obiecte decorative de inspiratie industriala pe www.hobbymobila.ro si nu uita sa le pui in cosul de cumparaturi!