• Material
  • Pret
  • Neancorat / Montate pe perete

Daca ai terminat de amenajat casa si doresti sa adaugi anumite decoratiuni, dar nu ai spatiu pentru a le expune, atunci trebuie sa-ti achizitionezi rafturi. Acestea iti ofera nu doar un spatiu de organizare si depozitare, ci si un plus de stil. Nimanui nu ii place dezordinea, haosul. Alege etajere pentru o casa mult mai eleganta si cu un design atractiv. Poti alege rafturi in functie de necesitatile tale. 

Rafturi pentru dressing

Orice femeie isi doreste un spatiu doar al ei unde sa-si expuna hainele, in functie de sezon. Mai mult decat atat, datorita pasiunii pentru cumparaturi, mereu tindem sa luam haine chiar daca nu avem nevoie de ele, astfel incat dulapul devine plin. De aceea, o solutie pe care din ce in ce mai multi oameni o adopta este dresing-ul. Daca apelati la un specialist pentru a va face dressing-ul mult dorit, la noi gasiti rafturi pentru dressing rezistente si in nuante diferite astfel incat sa se asorteze cu celelalte piese de mobilier. 

Etajere pentru dormitor sau bucatarie

Atunci cand gatim, ne place sa avem toate ingredientele aranjate si cat mai aproape. Va recomandam sa apelati la etajere pentru a depozita principalele condimente pe care le folositi atunci cand preparati mancarea preferata sau pentru a pune anumite elemente de decor. In dormitor, aveti nevoie de rafturi pentru a pune pozele cu cei dragi, prieteni sau familie, astfel incat atunci cand intrati in camera sa va reamintiti mereu de momentele frumoase petrecute impreuna. 

Rafturi living

Atunci cand vreti un spatiu de depozitarea care sa arate bine si sa va ajute la design-ul camerei, optati pentru rafturi living din materiale de calitate:

  • rafturi living lemn
  • rafturi living PAL
  • rafturi living MDF

Va invitam sa descoperiti gama noastra de etajare si sa le alegeti pe cele potrivite stilului casei voastre!